Bröllopsgåva – Lawn Fawn

En av mina favorittidningar är den norska Ett Trykk. Där hittade jag beskrivning på denna underbara tårtask och äntligen har jag tagit mig tid att göra den. Jag plockade fram papper med hjärtan på från Lawn Fawn vilka jag tyckte passade bra då jag ville göra en bröllopsask – midsommar är ju en riktigt stor bröllopshelg!
Basen på ask och tårta är gjort i cardstock, dekorationer kommer från mina egna gömmor.

Här följer en del bilder…

lawn fawn bröllop P1150277lawn fawn bröllop P1150275… ett par närbilder på locket…lawn fawn bröllop P1150276lawn fawn bröllop P1150278… och när man plockar av locket väntar denna “chokladtårta”…lawn fawn bröllop P1150279… på en av sidorna har jag satt en ruta att skriva i och givetvis kan man använda de övriga sidorna också efter eget önskemål…lawn fawn bröllop P1150282…och så en närbild på tårtan…lawn fawn bröllop P1150283

… som är en gömma/en liten ask där man kan lägga sin gåva till brudparet…lawn fawn bröllop P1150284

Material:

Lawn Fawn Double-sided Milk Chocolate Line Dance
Lawn Fawn Double-sided Strawberry Line Dance
Lawn Fawn Double-sided Milk Chocolate Polka
Lawn Fawn Double-sided Strawberry Polka
Tonic Studios Intrica Punch Layering Dies Circles

Ha en trevlig midsommarhelg! På återseende!

lena

2 svar på ”Bröllopsgåva – Lawn Fawn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.