TACK!!!!

tack1

Jag har en speciell vän. Han är inte bara speciell för att han är 20 år äldre än mig , han är även min arbetskollega och en av mina bästa vänner. Han ställer alltid upp för mig och även för min son och sambo. Han är en klippa i mitt liv! Men jag kan ibland vara lite dålig på att visa uppskattning i vardagen. Så detta kort slängde jag ihop i veckan då han passat min son för mig.

tack2

Pappret är från Amy Tangerine Stitched och diesen kommer från Lawn Fawn, även stämpeln kommer ifrån dom. Jag har kört thanks diesen genom Stitched pappret samt i vanligt vit cardstock.Jag gjorde kortbasen av vit akvarellpapper i storleken 10*10cm. Satte på det utstansade pappret på kortbasen och pillade dit den vita texten.

tack3

Så gav ni några löften i nyår? Det gjorde inte jag, men jag tänker att 2015 ska jag lägga mycket mer tid på mina vänner.  Det ska bli mitt prio. Göra lite mer av denna typ av kort, kort som man ger utan “anledning”!

Kram Maria

Material:
American Crafts Amy Tan Paper Pad 6X6 36/Pkg – Stitched
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Thanks
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Hello Friend

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.