Ballongshakerkort

birthdayshakerIdag har jag ett roligt shakerkort att bjuda på. Jag har använt ballongdies från Elizabeth Craft att att ut fönster med och ritat snören från dem så att det ser ut som att de svävar bland molnen på pappret från Amy Tan. Jag backade med baksidan av samma papper och fyllde med diverse glitter och paljetter. Stämpeln kommer från Lawn Fawn, jag hittar inte setet det kom i men jag tipsar om ett annat med födelsedagstema i materiallistan. Jag tror att detta kort kommer att få flytta hem till en liten tjej som snart fyller 8 år. Jag hoppas att hon gillar det!

Material:
Elizabeth Craft Metal Die – Balloons
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Beep Boop Birthday
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – High Profile
American Crafts DIY Shop Sequins 6g (.2oz) – Mix

mayalogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.