Dan före dan före doppare dan!

burk1 (2)

Då står man här dan före dan och även fast man var klar med alla klappar för två veckor sedan så är det alltid något som dyker upp! Visst är det konstigt eller det kanske bara är så i min familj? Nu gör jag klappar till sambons två kusiner. Vi skulle inte köpa till dom i år då vi endast köper klappar till barnen i familjen  och våra föräldrar. Men så vill jag ändå ge en liten grej. Så jag gjorde dom varsin “kaka på burk”.

burk2

Burkarna köpte jag på TGR och receptet hittade jag på nätet. Har inte hunnit test baka, så vi får hoppas att de blir bra. Etiketterna gjorde jag med hjälp av Lawn Fawns dies och papper från deras serie Snow day.

burk3

Så deras namn på ena sidan och receptet på andra sidan tagen. Sedan hade jag även köpt armband från Fuck Cancer som jag satte på. Nu ska jag ge mig på en till burk till deras mamma med knäckebröds recept. Sedan ska jag sätta mig framför brasan och njuta!
God jul! Hoppas vi ses nästa år!

Maria

Lawn Fawn Collection Kit 12X12 – Snow Day

American Crafts Amy Tan Stitched Thickers 5.5X11 -After Glow Alpha/Black Foam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.