Amy Tan Stitched: You 2

Min kära man och son är väldigt lika och har väldigt svårt att agera naturligt när jag tar fram kameran! Antingen måste jag fota dem i smyg eller så får jag helt enkelt använda mig av de foton de där två erbjuder mig! Spillevinker! <3 14_47

titel2

titel

Material:
American Crafts Amy Tan Paper Pad 6X6 – Stitched
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – Accent Words/Black Foam
Amy Tan Stitched Transparent Stickers – Accent & Phrase
Pebbles Large Alpha Stickers – Homemade Gold
Studio Calico Mister Hueys 1oz Misting Spray – Opaque White
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – Brighton Pier Wonder Wheel

Jag önskar er alla en riktigt god och glädjefylld jul!
marielogga

1 svar på ”Amy Tan Stitched: You 2

  1. Hur lyckas du kvinna? Du gör så mysigt och häftigt och snyggt balanserat varje gång! Jag har sagt det förut och säger det igen, tänk om jag kunde få komma på kurs med dig 🙂 Försöker kolla dina video tutorials som är jättebra men skulle ju vilja kunna stoppa och fråga hur tänkte du nu, varför gjorde du så, osv 🙂 Men jag är glad att jag iallafall får se en del av det vackra du gör. God jul kära du! Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.