Pink Paislee Bella Rouge

Hej!

Jag är en av de nya DT tjejerna på Design in Papers. Maria heter jag och är 33 år, mamma till en treåring och sambo till en 34 åring. Jag önskar att jag hade en viss stil inom scrapbooking, men jag har ännu inte kommit på vad “min stil” är, men det kanske kommer med tiden. Hoppas att ni ska gilla det ni ser!

099

Detta är mitt första blogginlägg som DT så vad passar inte bättre med att visa en LO som jag för första gången använder mig av Bella Rouge, en ny serie från Pink Paislee. Serien går i rosa, svart och grått med lite stänk av gult. Jag fullständigt älskar denna serie även fast den är rosa som är en färg som jag normalt inte brukar att använda mig av:-)

Bella Rouge

Som de flesta serier så innehåller denna serie paperpad, dekorationer, alfabet, puffy stickers, embossing folder, chipboard stickers. Men något som var nytt ( i allafall för mig) var washi shapes, korta bitar av washi tejp. Det fanns även små hjärtan och figurer/former i washi tejp. Jag tycker att detta var ett nytt och kul komplement!

101

Hoppas att ni gillar den lika mycket som jag! Återkommer med ett nytt inlägg  om 2 veckor! Hoppas att vi ses då!

Material:
Pink Paislee Ephemera Die-Cuts 83/Pkg
Paislee Chipboard Stickers 3/Sheets
Pink Paislee Paper Pad 12X12 48/Pkg
Pink Paislee Bella Rouge Transparent Alphabet
Pink Paislee Bella Rouge Washi Shapes 40/Pkg

Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.