Fly away with me

IMG_9620

Så, börjar ni bli less på Pebbles Homemade än? Inte jag. Men jag har en ny underbar serie hemma som är så fin att jag inte vågat klippa i den ännu. Du får komma tillbaka nästa vecka och se om jag tagit mod till mig. Idag vill jag bjuda på ett litet minikort där jag stämplat på de fina mönsterpappren från Pebbles Homemade med stämplar från Lawn Fawn, de heter Blissful Botanical. Efter jag stämplat så skuggade jag med Spectrum Noir Blendable Pencils och jag tycker det ser rätt coolt ut. Stämpeln är en äldre från American Crafts, den är så fin!

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Blissful Botanicals
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blissful Botanicals
American Craft Clear Acrylic Stamps – Dear Lizzy Lucky Charm
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Aqua Floral
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade 1905 Pine
Pebbles Double-Sided Cardstock 12X12 – Homemade Loveseat

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.