Det här är vi

Hej allihopa! Alex här med en ny layout.

Det här är en av de få (och med “få” menar jag verkligen 2-3 stycken!) bilderna på oss alla fyra. Den togs för några månader sen när vi var i vackra Norge på semester. Hela familjen på bild är så sällsynt att det definitivt förtjänar en layout 🙂

Alex Gadji - This is us 2014

Jag har använt den superfina Hello Today serien från Heidi Swapp. Får inte nog av den!

Alex Gadji - This is us 2014 closeup1

Det här genomskinliga plastalfabetet är perfekt att sy fast på layouter, men eftersom jag inte kan hantera en symaskin nöjde jag mig med att limma fast det med glossy accent. Det funkade riktigt bra. Phew!

Alex Gadji - This is us 2014 closeup2

Jag antar att dessa hjärtan är tänkta att spraya med color shine, men jag älskar dem precis så som de är. Enkla, avskalade, vita. Perfekta för att bryta av mot allt det färgglada.

Alex Gadji - This is us 2014 closeup3

För att få hjärtan att ligga fint ovanpå de här fina, färgglada chipboardramarna, satte jag fast dem med 3d-kuddar. Det samma gäller pilar som jag använt. Vad vore livet utan 3d-kuddar???

Material: Heidi Swapp Hello Today – 12×12 Paper Pad, HS Hello Today 12×12 Die-Cut Paper Pad, HS Hello Sunshine – Chipboard Frames, HS Mixed Media – Happy Chipboard Stickers, HS Hello Today – Clear Pop Alphabet, HS Color Magic – Watercolor Tags Hearts, HS Hello Today – Acrylic Arrows, HS Hello Today – Glitter Banner Delight, HS Color Shine – Navy, HS Color Shine – Coral, HS Color Shine – Mint Green, HS Color Shine – Primrose, HS Color Shine – Gold Lame.

Tack så mycket för titten! Ha en härlig dag!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.