Ett enkelt kort och en layout med klös i

Jag är lite ambivalent till att göra kort. Jag gör det för jag älskar hemgjorda kort men jag lyckas aldrig riktigt få dem att bli som jag tänkt mig. Det är som om formatet är lite för litet för mig. Svårt att skapa “white space” på ett litet kort och ändå göra det intressant. Hur som helst, det här kortet är jag riktigt nöjd med i sin enkelhet. Perfekt att kombinera med en text för ett speciellt tillfälle.

web_IMG_9928

Jag har stämplat direkt på et mönstrat papper och klippt ut fjärilen som jag sedan sytt fast på kortet. Att komplettera ett enkelt kort med en söm tycker jag ger en fin effekt… så enkelt.

web_IMG_9929b

Material:
Maggie Holmes Styleboard collection från Crate Paper
Butterflies stamp från Kaisercraft.

Jag bjuder också på en bonus layout idag. Allt material utom Chipboarden är från DESIGN in PAPERS. Jag har kombinerat de finaste detaljerna i Maggie Holmes Styleboard collection. Eftersom en del av dem var i vellum la jag en vit bas ovanpå det vackra bakgrundspappret så att de syns bra. Fotot är på min dotter som just nu är inne i en leopard-fas.

web_IMG_9932

Jag har förstärkt detaljerna med maskinsöm.

web_IMG_9936

Ett av de mönstrade papperna i serien har vackra ord som man antingen kan klippa ut eller som jag gjort här använda som ett block av ord.

web_IMG_9935

Vellumfjärilen har jag sytt fast.

web_IMG_9934

På titeln i chipboard har jag sprayat Crafter’s Companion Guldspray. Innan sprayer torkat hällde jag på guldembossing och värmde på. Det blev en cool bubblig effekt 🙂 och kokade liksom upp.

web_IMG_9933

Material:
Maggie Holmes Styleboard collection från Crate Paper (paper pad, vellum detaljer, korkstickers, adhesive badge)
Crafter’s Companion Gold Spray

Vi ses på lördag!

petralogga

 

1 svar på ”Ett enkelt kort och en layout med klös i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.