Bring me sunshine

På påskafton var jag med min dotter på Idol-audition i Göteborg, vi stod i kö i 4 timmar, spelade in tv i två och sedan var hon borta och sjöng i tre timmar. Det var en kul dag och en härlig erfarenhet, att få se hur det verkligen går till bakom kulisserna, något man inte har en aning om när man ser det riktiga programmet i tv.
14_dip_27april
Det här härliga fotot tog jag i kön. Jag valde att skriva ut det i A4 storlek och scrappa stort. Det är inte ofta jag gör det, men något jag vill göra mer. Framför allt med foton jag tycker extra mycket om.

dip1

dip2

dip3

Material jag använt: Tonic Studios Everyday sentiments 3 – Bring me Sunshine, With Love & Just a Note to Say, American Crafts Paper Pad 12X12 48/Sheets – Amy Tan Plus One, Project Life Mini Kit – Dear Lizzy Daydreamer, Crate Paper Adhesive Chipboard Die-Cuts 58/Pkg – Styleboard Shapes, Crate Paper Cardstock Die-Cuts 79/Pkg – Styleboard Ephemera W/Foil Accents och Crate Paper Embossed Cardstock Stickers 4.5X9 – Gold Label Maker.

Trevlig fortsättning på helgen, vi ses nästa söndag!
marielogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.