Mera från vår GästDt Louise

Louise fortsätter att inspirera:

2016-09-12-13-52-38

Assistenten är stämplat med svart versaFine och utstansat i grå och mörk rosa cardstock, Stansade ut en rund ring till ytterkant och även en ring i transparent plast (som fönster) och limmade fast den. Sedan satte jag 3D kuddar under ringen och hällde i några halvpärlor som jag hade här hemma innan jag fäste den på kortstommen. Jag klippte ut en kavel och pensel ur pappret, lade lite glossy på och limmade dessa på kortet. Bandet satte jag på innan jag limmade fast fönstret med pärlorna.

Material:
Sheena Dies och stämplar – Home life, the perfekt mix
Kaisercraft 6,5×6,5 – Bon Appetit
stämpeldyna : VersaFine vintage sepia.
Glossy, glitterlim, halvpärlor var sådant som jag hade hemma.

louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.