Låt oss presentera vår inspirerande GästDT Louise Gustavsson

Här kommer ännu en fantastisk Gäst DT – välkommen till oss Louise!

12243415_10153233618273457_6891084706732580050_n

Jag heter Louise Gustavsson (alias:louisevbg) 56 år och bor I Vänersborg med make och hund. Våra tre pojkar har flyttat ut till eget boende och har sambo, så jag har numera två härliga svärdöttrar också. Jag arbetar numera i Norge och är därför hemma bara vissa helger.

Jag började med denna roliga hobby i slutet av 90- talet genom att jag köpte några tomtestämplar på Panduro för att göra mina julkort och på den vägen är det.Har testat att göra mixed media, LO och PL men har alltid återkommit till mina kort 😉 Jag älskar också allt som har med handarbete att göra och att fotografera Kika gärna in i min blogg:  louisevbg.blogg.se

Här kommer Louise frosta alster:

Jag har målat med Distresser på ett vitt cardstock och sedan stämplat och stansat ut bladen..Limmat fast dessa på en kortstomme Skrev själv grattis på en tag och satte på distanskuddar. Bandet hade jag hemma bland mina gömmor. Avslutade med lite glitterlim.
2016-09-12-13-51-20

Material:
Sheena Dies och stämplar – Home life, Herb garden
Kaisercraft 6,5×6,5 – Bon Appetit
Färger: Distresser i olika gröna nyanser
stämpeldyna : VersaFine vintage sepia.
Glitterlim och band 

Det ska bli spännande att se vad mer Louise har att gjort för att inspirera. Håll utkik i bloggen!

louise

1 svar på ”Låt oss presentera vår inspirerande GästDT Louise Gustavsson

  1. Hej Louise?Helt underbara kort du gör. Så kul att se att du inspirerar andra önskar jag bodde närmare så jag kunde lära mig av dig. Men de är väl bara att pröva. Ha en fin vecka❤️Många Kramisar Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.