Pink Paislee C’est La Vie .:. BFF

Jag fortsätter att skapa med Pink Paislee C’est La Vie. Fotot är på min dotter och hennes kompis. Ibland ber de mig att ansiktsmåls dem – kul både för dem och för mig – och då brukar jag passa på att ta foto till kommande layouter.

Jag har valt att skära ett av de mönstrade papperna i serien och att låta borden där papperets namn står på ena sidan vara kvar (den gula borden). Jag gillar hur det gula tas upp i det gula i ansiktsmålningen.
Jag har kompletterat papper och dekorationer från Pink Paislee C’est La Vie med stämplar från KaiserCraft #Me.

web_DIP_IMG_2181 web_DIP_IMG_2184 web_DIP_IMG_2186 web_DIP_IMG_2187

Material:
Pink Paislee C est La Vie Word Jumble Stickers – Black W/Gold
Pink Paislee C est La Vie Ephemera – W/Gold Foil
Pink Paislee C est La Vie Puffy Stickers
Pink Paislee C est La Vie Chipboard Alphabet – Brick Print W/Foil
Pink Paislee C est La Vie DS Cardstock 12X12 – Number 2
Pink Paislee C est La Vie DS Cardstock 12X12 – Number 6
Pink Paislee C est La Vie DS Cardstock 12X12 – Number 10
Pink Paislee C est La Vie DS Cardstock 12X12 – Number 11
Kaisercraft Clear Stamps 6.25X4 – #Me

#PinkPaislee #Cestlavie #DESIGNinPAPERS #Mittkreativakaos

petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.