Be happy and smile – Kaisercraft

design_in_papers_kaiserkraft_maya_isaksson

Jag tycker att Kaisercraft har gjort många fina stämpelset och detta är min senaste favorit. Det är fina texter, en blomma och lite löv. Jag stämplade blomman på mönsterpapper och skuggade med Spectrum Noir för att ge lite dimension.

design_in_papers_kaiserkraft_maya_isaksson_detail

Bakgrunden stansade jag ut med nya ramar från Lawn Fawn, perfekta för både shakerkort och inramning av motiv. Jag stansade även ut en bit vellum att lägga bakom blomman för att tona ned färgerna lite. Sist men inte minst täckte jag blomman med Spectrum Sparkle pen i clear, man kan ana hur fint det glittrar på bilden.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Kaisercraft Clear Stamps 6X4 – Sea Breeze
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
American Crafts Dear Lizzy Happy Place Paper Pad 6X6 36/Pkg

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.