Starka primärfärger på layout med Shimelles Starshine

Återigen har jag scrappat foton som legat några år och väntat på rätt papper. Starka primärfärger kan vara svåra då det är få kollektioner (i alla fall som jag fastnar för) som går i de färgerna.

Först gjorde jag en bakgrund med mixed media där jag öste på med gult. Jag har färgat med olika gelatos, distressfärger och Heidi Swapps colorshine. Jag har också stämplat och droppat olika färger över hela bakgrunden, väl medveten om att mina två stora foton skulle täcka över det mesta. Men jag ville ha en riktigt livfull och busig bakgrund så jag hade svårt att sluta när jag väl satt igång. Fotona har jag sedan ramat in med några olika papper i blå toner. Några remsor mönstrat papper, transparenta stickers och de härligt glittriga bokstäverna fick avsluta min glada layout.

HoppStuds_ACShimelleStarshine_NJ800w HoppStuds_ACShimelleStarshine_NJ800wDetail

Visst är bokstäverna härliga? De är i materialet “foam” och det gillar jag för de brukar ha bäst klister på baksidan. Annars får man limma lite extra, speciellt när det är mycket färg och gesso som grund på pappret.

Material

American Crafts Shimelle Starshine Thickers – Teal Glittered Foam

American Crafts Shimelle Starshine Stickers – Accents & Phrases

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Rosetta

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Orion

American Crafts Shimelle Starshine DS Cardstock 12X12 – Hubble

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Navy

Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Sweet Cherry

niina

2 svar på ”Starka primärfärger på layout med Shimelles Starshine

    • Vilken bra synpunkt! För jag brukar fundera över det – vem läsaren är. Om hen är nybörjare som behöver förklaringar, eller van scrappare som tycker texten blir tradig med förklaringar. Svårt, men intressant! Jag funderar vidare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.