Stampendous – Fyr

Nyheterna bland Stampendous stämplar är så fina. Havsmotiv, i detta fall “Portland Head Lighthouse” påminner mig om sommar, hav och semester.

P1020516

Jag stämplade med en vattenfast dyna på Sheena Douglass White Stamping Card. Efter det så tog jag en större post-it lapp som jag stämplade med samma stämpel och klippte ut berget och byggnaderna. Nu satt jag post-it lappen över stämpeln “maska” (som jag skall ha kvar). Därefter blöter jag ner pappret runt post-it lappen, sedan målar jag med pensel och Spectrum Aqua. Lite glitter på vågorna, så kan man tänka sig att solen “glittrar” i vattnet. Längtar till vår och sommar 🙂

Materiallista;
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Stampendous Cling Stamp 4.75X4.5 – Portland Head Lighthouse
Lawn Fawn Custom Craft Die – Thinking About You
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided

britten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.