You are like no otter – Lawn Fawn

Maya Isaksson design in papers otter

Jag önskar mig en Fuse tool. Då jag inte har någon får jag hålla till godo med symaskinen men jag testade göra ett shakerkort som var Fuse-inspirerat. För dig som inte känner till Fuse tool så är det ett verktyg med ett hett hjul i spetsen som du liksom löder ihop plast med så att det bildar fickor. Det var väl tänkt att göra egna pocket page-varianter men vi pysslare är ju kreativa människor som genast hittar hundra andra grejor att ha den till. Jag vill ha en till att göra shakerkort och bokmärken med lite paljetter eller annat skrammel inuti. Men nu har jag ju inte någon så jag tog ett acetat-kort ur en förpackning med Project Life overlays och sydde ihop den med en bit cardstock som jag embossat . Jag hällde lite paljetter mellan först så de skramlar omkring lite men inte ramlar ned då arken sitter mot varandra.

Jag använde ett vackert glitterpapper från Crate Paper till kortfront och ett litet stämpel set från Lawn Fawn som innehåller den sötaste lilla uttern. Med Milo’s ABCs stavade jag en lite fyndig text på vellum som jag embossade. Fönstret tog jag ut med cirkeldies från Lawn Fawn.  Ibland får man improvisera lite men jag ser nog ändå fram emot att få hem det där Fuse-verktyget.

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Nature
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Circles
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Milo´s ABCs
Crafters Companion Textures 5×7 Embossing Folders – Wood Grain
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Five
Crate Paper Wonder Glittered Cardstock 12X12 – Gold Stripes
Crafters Companion Watercolour Card Pack

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.