Summer Fun – Layout med Kaiser Craft

Jag hade verkligen roligt när jag lekte med den fina nya We are memory keepers Alphabet punch board. Sååååååå mycket roligt man kan göra med den! Här använde jag det till ordet FUN på min layout. Enkel att använda och roligt att få lite annan storlek på bokstäverna.

Kaiser Craft’s nya serie Costal Escape har vi nog alla i designteamet fastnat lite för. Så fina somriga papper som är enkla att jobba med. Fast det som jag fastande allra mest för var  fina “guteväv liknande” Burlap som är 6×6, enkla och roliga att jobba med. På den här layouten använde jag det som fotomatta.

 

summerfundetalj summerfun

Material:
We R Memory Keepers Paper Pad 3X5 – Kraft
We R Memory Keepers Alphabet Punch Board
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Coastal Escape
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Coastal Escape
Kaisercraft Lucky Dip Burlap Stack Paper Pad 6X6
Heidi Swapp Stencils 6X6 – Confetti
Kaisercraft Background Stamp 4X6 – Coastal Escape Fishing Net

karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.