Bakgrund av 3×4 rutor – Dear Lizzy Documentary

Jag är en så kallad “frugal scrapper”. Det betyder sparsam och att jag gärna vill använda mitt material till max. Jag tycker inte om att slänga mönsterpapper så jag försöker använda minsta lilla bit. Till denna layout använde jag rester och spillbitar av Dear Lizzys härliga Documentary som jag hade kvar innan jag var klar med kitet. Jag använde en Lawn Fawn die som gör 3×4 inch rutor med en söt söm runt. Det fick bli bakgrunden. Fotona, som också är 3 x4 inch monterade jag först på glitterpapper (ja, jag är lite besatt av det som paspartouer på mina layouter just nu). Puffy stickers, washitejp i vitt och guld samt lite thickers fick bli dekoration. Till min titel använde jag de fina bokstäverna från Crate Paper.

HeyGamerboy_DLdocumentary_NJ800w HeyGamerboy_DLdocumentary_NJ800wDetail

Visst är de härliga, gillar verkligen typsnittet och kombon vitt och guld.

Material

American Crafts Dear Lizzy Paper Pad 12X12 48/Pkg – Documentary

Crate Paper Thickers Alpha Stickers – Hello Love

Pink Paislee Puffy Stickers – Cedar Lane

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono White

Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Journaling Card

niina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.