“Julklockor”

Idag skall jag visa ett kort som jag har gjort en “egen” bakgrund på. Har sett andra göra så fina så jag tyckte att det var dax att testa. Jag har målat med Spectrum Aqua pennor på ett ordentligt vått papper efter att jag stämplat klockorna och embossat dem. Färgerna har jag målat med en pensel efter att jag “kladdat” av lite färg på underlägget. Färgen har fått flyta ut och sedan har jag torkat den med Heat Toolen. Har använt den största rektangel deisen från Lawn Fawn som har fått bestämma kortets storlek.

P1020330

All färg stannar kvar innanför kanterna när de är embossade. Självklar skall det vara lite glitter på klockorna 🙂

P1020331

Material:
Bazzill cardstock, rött och vitt
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4
Sheena Douglass – Silver Bells
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
VersaMark Watermark Stamp Pad
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Stampendous Aged Embossing Enamel – Marine
Ranger Ink Heat Tool – Embossingfön

britten

1 svar på ”“Julklockor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.