Cedar Lane kort

Maya Isaksson Design in Papers Cedar Lane card

Jag tycker det är så roligt att rota runt i högarna med cardstock dekorationer som finns till många serier. Jag brukar lägga dem på varandra och ibland passar de till att göra ett kort. Som denna gång. Jag började med en tygtag (som tyvärr inte finns i lager men det går lika bra att skära ut en ur något av mönsterpappret eller välja något i liknande storlek ur ephemera paketet) och byggde på med dekorationer, och för att allt skulle passa ihop använde jag ett av pappren i serien också som bas. Jag stansade ut pappret med Stitched rectangles die från Lawn Fawn, det blir så snyggt med “sömmen” runt kanten. Min symaskin har fått vila sen jag skaffade dessa dies, det går ju fortare att bara veva med Big Shoten.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Pink Paislee Ephemera Glittered Acetate & Cardstock Die-Cuts 76/Pkg – Cedar Lane
Pink Paislee Cedar Lane Double-Sided Cardstock 12X12 – Circle Street

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.