Vattenfärgseffekt med Aqua Markers

design in papers crafters companion maya isaksson

Eftersom jag förbereder mig för att åka på Meet & Greet på Eriksbergshallen till helgen så hann jag inte med något avancerat alster denna vecka. Jag har gjort en tutorial i Spectrum Noirs blog om hur man använder Spectrum Aqua markers för att ge en vattenfärgseffekt på det man stämplar. Det är inte någon ny teknik men det blir jättefint och går rätt fort. Jag använde denna underbara jättefjäder från ett set från Crafters Companion och stämplade fjädern som bakgrund. Texten stämplade jag i svart och så skvätte jag lite Aqua Tints i guld ovanpå för att ge kortet lite skimmer. Om du vill läsa mer om hur man gör så hittar du min tutorial här, den är på engelska men med bra bilder så det går nog bra att hänga med även om du inte skulle vara jättebra på engelska.

Hoppas vi ses till helgen i Göteborg! Jag har längtat till denna helg hur länge som helst känns det som!

Material:
Crafters Companion Sheena Douglass A Little Bit Sketchy A6 Stamp Set – Falling Feathers
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.