Hemmagjord gåvoask á la Lawn Fawn

Finns det någon mer än jag som brukar ha svårt att kasta den fina kartongen som Magnumglassen ligger (låg?) i? Jag har så hiskeligt svårt för att kasta den och har sparat flera stycken. Nu fick jag för mig att demontera den, rita av och bygga ihop en egen ask – jättekul! Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet 🙂

Jag vek asken i craft cardstock och dekorerade med mönsterpapper från Lawn Fawn. Som ni ser ska den fyllas med lite krya-på-dig-bra-att-ha-produkter, som t ex näsdukar och halstabletter, för att ges till en sjukling.lawn fawn P1160241Stämplarna kommer också från Lawn Fawn som ni ser. Har haft setet ett tag men det har inte blivit av att använda stämplarna, men nu så! Jag älskar plåstret, så sött!lawn fawn P1160242Jag valde också att stansa ut en bård med punch från Tonic Studios och limmade fast den på locket.lawn fawn P1160243Sköldpaddan ser dock inte så sjuk ut tycker jag. Han har ett stort leende på läpparna, eller vad det heter hos en sköldpadda 😉lawn fawn P1160244Enda skillnaden mot originalasken är att jag gjorde en “flärp-kant” på lådans sida. När man stänger asken fungerar den flärpen som ett lås.lawn fawn P1160247Även på insidan fick det bli ett litet plåster. Jag stämplade plåstren på mönstrat papper och har målat uppepå det.
lawn fawn P1160248

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps On The Mend (stämplar)
Lawn Fawn Clear Custom Craft On The Mend (stansmall)
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6×6 – Lets Bokeh In The Snow (papper)
Tonic Studios Simplicity – Celtic Strip

På återseende!

lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.