Pink Paislee Memorandum: Hello lovely

När vissa serie papper och dekorationer släpps, så faller man för dem på en gång och de är otroligt lättscrappade. Senaste serien från Pink Paislee – Memorandum är en sådan serie som jag älskade på en gång. Tillsammans med dekorationer från Dear Lizzy och Amy Tan nya serier blev mitt alster komplett.

Idag bjuder jag på en layout med dessa papper och dekorationer.

Material:
Bazzill Cardstock – vit slät
Pink Paislee Single-Sided Paper Pad 6X6 – Memorandum
Pink Paislee Sticker Booklet 3 Sheets – Memorandum
American Crafts Dear Lizzy Washi Tape 4-Page Booklet – Documentary
American Crafts Amy Tan Finders Keepers Rubber Words
American Crafts Puffy Stickers – Amy Tan Finders Keepers
Project Life Heidi Swapp Roller Date Stamp – Handwritten

marie

2 svar på ”Pink Paislee Memorandum: Hello lovely

  1. Och jag älskar det du gör med dom!! Sååå snyggt !! Friskt och krispigt och fräscht!! <3 Förresten, om du har tid så kika in hos Citrus Twist October 1st och läs på A&Q du kommer nog att känna igen ett namn på en av frågorna där 😉 Tack IGEN!! för härlig inspiration!! Kram Anna 🙂

    • Tack fina Anna! <3 Tack också för det fina omnämnadet, jag blir så glad och smickrad! <3 Stort GRATTIS till din gäst-DT plats, vad roligt!! Inte konstigt alls med tanke på alla snygga saker du gör!! kram, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.