Höstiga kort med Lawn fawns nya löv dies

Grönskan har hållit i sig bra där jag bor, men nu börjar äntligen höstens färger komma på träden. Jag tänkte jag skulle locka fram dem lite mer genom mina kort där jag skapat med riktigt härliga höstfärger och Lawn fawns nya set med löv. Dessa är mindre än det tidigare setet Stiched leaves och går utmärkt att kombinera.

På det första kortet har jag fäst löven med icke-permanent lim för att använda dem som masker. Sen gick jag loss med flera färger och mister. När jag tog bort löven fanns de vita siluetterna kvar. Jag ritade en kontur runt dem med brun penna och skrev text med olika bokstavsstickers.

EvenTheLeaves_LF_nj800w

Löven jag tog bort använde jag till de två följande korten. Jag har också använt texter från några olika set och kombinerat dem. Det är kul tycker jag att se vilka olika hälsningsfraser jag kan få fram.

KeepCozyAndWarm_LF_nj800w WarmWishes_LF_nj800w

Material

Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Craft

Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Leaves

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Argyle Backdrops

Och självklart har jag använt mig av Heidi Swapps Color shine i färgerna Salmon, Tea och Gold lame även denna gång 🙂

Hoppas du har en härlig höstdag och att mina kort och naturens färger inspirerar dig!

niina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.