Fjärilskort med Lawn Fawn och Aqua Tints

spectrum noir maya isaksson october challenge3

Jag vet att jag var här igår och nu är jag tillbaka idag igen med ett till kort. Jag vikarierar för Lena idag, lovar att hon snart är åter med nya fina alster. Men idag får ni hålla tillgodo med mig.

När jag införskaffade detta stämpelset med fjärilar och blommor från Lawn Fawn så trodde jag faktiskt inte att jag skulle använda det så mycket som jag gjort. Det är så användbart till allt möjligt. Idag stämplade jag fjärilar som jag embossade i vitt och så färglade jag dem med Aqua Tints. Fjärilarna fick ett lager guld och silver Aqua Tints ovanpå också så de skimrar jättefint i metallic.

Aqua Tintsen är vattenbaserade färger på burk som är väldigt pigmentrika så lite räcker långt. I Essentials setet finns det guld, silver, vitt och svart så att man kan blanda fler nyanser av de man har. Guld och silverfärgerna är väldigt tjocka och extremt pigmentrika, här använde jag dem i stort sett outspädda och de blir väldigt täckande då. Jättefint att skvätta över sina alster så att det blir täckande guld och silverstänk också. Eller så spär man ut dem och går en skimrande genomskinlig färg. Fint blir det alltid, de är med på de flesta av mina alster märker jag.

Det var allt för mig denna vecka, är tillbaka på onsdag igen som vanligt. Hoppas vi ses igen då!

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Bright and Beautiful
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Flutter By
Textstämpel ur mina gömmor

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.