Till en kär vän – Lawn Fawn

design in papers lawn fawn toboggan maya isaksson

Det är ju inte riktigt vinter än, vi har lite frost på morgonen men nu har det varit varmt och soligt nog att gå i t-shirt på dagarna här. Jag är bara lite kär i de söta hjortarna i Toboggan Together-setet från Lawn Fawn så jag ville göra ett kort med dem. Den snöiga bakgrunden är så perfekt ihop att jag nog kan låssas att det är lite vinter på g.

Jag gillar att göra bakgrunder med mina Spectrum Aquas men är inte jättebra på att färglägga figurer med dem så jag passade på att träna när jag hade varit förbi konsthandeln och köpt ett par nya penslar. Jag måste verkligen rekommendera att testa byta pensel om det inte riktigt blir som du vill när du målar. Jag tyckte det gick mycket lättare med en liten pensel som höll vattnet bättre.

Bakgrunden embossade jag och så använde jag distresser ovanpå och sprayade lite vatten på och lät torka. Jag stansade ut mina hjortarna med cirkeldies och jag önskar att jag haft de från Lawn Fawn som gör små stygn runt om cirklarna också (skriver in dem i materiallistan) men de har jag inte hunnit skaffa mig än. Sedan embossade jag en av texterna i setet på svart bakgrund och fäste en remsa mönsterpapper på sidan. Lite guldtråd blev enda dekorationen och sen var jag nöjd.

Material:
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toboggan Together
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snowy Backdrops

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.