Warm Winter Wishes

design in papers lawn fawn maya isaksson sheep

Jag har varit på mina Lawn Fawn stämplar igen. Hur kan man låta bli när de är både söta och så roliga att färglägga. Detta lilla får fick sticka en halsduk och skicka varma vinterhälsningar. Jag har färglagt det med Spectrum Noir markers och så böjde jag en av texterna i setet för att passa i en cirkel. Det fina bakgrundspappret kommer från Seven Papers och det gör även puffy hjärtana. Jag använde en av stitched rectangle-diesen för att skära ut bakgrundspapperet, jag bara skar bort över- och nederkanten så att stygnen bara var på sidorna för att det skulle bli lite annorlunda.

Jag ska skicka kortet tillsammans med hemstickade strumpor till en vän, jag tror nog hon blir glad!

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle 
Spectrum Noir Generation 2, 6 Pen Set by Crafters Companion
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Baaah Humbug
Seven Paper Amelia Double-Sided Cardstock 12X12 – 008
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.