Let it snow

Hej! Idag tänkte jag testa att göra ett Shaker card på ett lite annorlunda sett, jag ville testa och använda min Fuse Tool istället för at bygga upp kortet med 3D kuddar eller foam. Jag tog en plastmapp och måttade hur stort jag ville ha “shaker”. Min tanke var att göra kortet med en sida som var genomgående så att man kan se “snön” även när man öppnar kortet. Efter att jag tagit ut ett hål i kortbasen och mönsterpappret så fäste jag min “nya” plastficka som jag först hade fyllt med lite “smått och gott” och förslutit med Fuse Tolen och fäste med dubbelhäftande tape mellan kortbasen och mönsterpappret. Gjorde även en ram med Lawn Fawn dies.

P1020237

Här kan ni se att jag har en “extra” sida i kortet, på så vis kan man öppna kortet och se “hela” bilden och ändå ha två hela sidor att skriva något på om man vill.

P1020240

“Let it snow” stansade jag ut först efter att jag hade fäst Stick it på baksidan av cardstoket, innan jag stansar ut. Det är toppen, speciellt på små och smala dies. Då slipper man kladdet med lim som oftast hamnar där man inte vill. Har använt Wink of Stella på snöflingorna, “Let it snow”, granarna och luvorna i kortet, för att få lite glitter – är aldrig fel. Alla stämplar, dies och mönsterpapper är från Lawn Fawn.

P1020242

Material:
We R Memory Keepers Photo Sleeve Fuse Tool
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large and small Stitched Square Stackables
Lawn Fawn Clear Stamps – Baaah Humbug
Lawn Fawn Custom Craft Die – Baaah Humbug
Lawn Fawn Custom Craft Die – Mini Snowflake
Lawn Fawn Custom Craft Die – Let It Snow Border
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 – Lets Bokeh In The Snow
Bazzill Cardstock – Orange Peel White
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Scor-Tape
American Crafts WOW! Glitter Shapes – Christmas

britten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.