Titta! Delfinen rör sig!

IMG_0968

Ibland snubblar man över roliga klipp! Det var en tjej i en facebook grupp som tipsade om denna film :

Då jag såg att det var en film från Lawn Fawn´s kanal var jag inte förvånad över att jag gillade den:-)

IMG_0969

Den var enkel att göra också, så jag hoppas att ni också testar den. Nu när jag hade sakerna som dom använde hemma så gjorde jag en exakt likadan, det var väldigt smidigt att följa filmen steg för steg.

IMG_0970

Favorit detaljen måste vara att droppa på en droppe av Glossy Accents på de stämplade dropparna, de blev väldigt trovärdiga riktiga droppar! Jag pensla över lite wink of stella på vissa detaljer också. I videon använder dom sig av sticklers, vilket blir lika fint!
Efter detta kortet har jag gjort flera varianter av samma idé. Tror att detta kan bli en favorit på födelsedags kort till sonens kommande kalas!
Hoppas att ni har lite semester kvar!

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters In The Sea
Lawn Fawn Custom Craft Die – Critters In The Sea
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles – Item 481e
Inkssentials Glossy AccentsAmerican Crafts Foam Tab Adhesive Circles – This To That
Zig Wink Of Stella Brush Glitter Marker – Glitter Clear
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders

Kram maria

4 svar på ”Titta! Delfinen rör sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.