Dare to dream – Lawn Fawn

design in papers lawn fawnJag tycker att de små stämpelseten från Lawn Fawn är så roliga, de är inte så dyra att införskaffa men innehåller alltid nog med stämplar för att få ihop ett kort. Jag stämplade fjädrarna så att de såg ut som om de virvlade runt i luften. De är färglagda med Spectrum Noir Blendable Pencils. Ordet dream följer med i setet och det målade jag med SpectrumAquas och sprayade lite vatten på så att de blev lite som handmålade med vattenfärg. Jag skuggade bokstäverna lite med en av pennorna jag använde till fjädrarna. Orden dare to är små bokstavsstämplar ur mina gömmor som jag färgade in med den mörkblåa pennan som jag använde till nederdelen av ordet dream. Jag klippte ut masker ur post-it papper till fjädrarna och täckte över dem så att jag kunde sprätta färg över hela bakgrunden. Till detta använde jag Aqua Tints och en rosa SpectrumAqua-penna. Sist täckte jag fjädrarna med glossy accents så att de blev lite blanka och upphöjda.

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg – Floral
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Primary
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens 12pk – Floral
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Dream

maya

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.