Shine Bright från Kaisercraft

kaisercraft_shineJag lyckades ju snubbla över den fantastiska kollektionen Shine Bright från Kaisercraft mest av en slump då den låg i högen som följde med hem från CHA. Jag älskar dessa papper med grafiska mönster och svart-vitt-grå-gul färgskala. Dessutom passade den ihop med lite andra dekorationer jag hade liggande. Jag bestämde mig för att göra en layout, det var jättelänge sen sist. Jag inspirerades av Marie här i teamet för hon gör så fina layouter i letterformat, något som jag varit sugen på att prova rätt länge nu. Det var jättekul att jobba på denna mindre ytan med det avlånga formatet, jag tror att jag kommer att göra fler layouter i detta format.

Jag använde dekorationer från Amy Tangerine och Studio Calico och hittade ett plastord från Heidi Swapp som passade hur bra som helst!

Material:
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Kaisercraft Shine Bright – Sunflower
Kaisercraft Shine Bright – Canary
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Jump Stitch
American Crafts Amy Tan Stitched Cardstock Die-Cuts 49/Pkg – Shapes
American Crafts Amy Tan Stitched Puffy Stickers – With Love
Heidi Swapp Epoxy Stickers – Favorite Things Words (inte samma som jag använt men liknande)
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Inky Black
Jillibean Soup Alphabeans Cardstock Stickers

maya

 

1 svar på ”Shine Bright från Kaisercraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.