Lawn Fawn: Sötloppan’s första Starbucks

Underbara papper på ingång från Lawn Fawn. En layout om en varm dag för ett bra tag sedan då sötloppan fick sin första “kalla” babychino (Is frappachino med bara mjölk) på Starbucks.  Det fanns inte så många andra ställen att välja på den dagen allting var stängt, så vi hamnade på Starbucks. Gillar verkligen färgerna i dessa  Lawn Fawn pappren från serien Beachside. Det är enkla mönster och dom är lätta att passa ihop med olika foton och roliga att arbeta med. Sen att det är favorit mönstret framför alla just nu “stjärnor” på några av dem gör ju inte saken sämre direkt ;-).

LawnFawnSotloppan

LawnFawnSotloppanDetalj

Material 
Lawn fawn  Beachside fake tan
Lawn Fawn  Beachside Polka dot bikini
Lawn Fawn  Beachside Whirlpool
Bella Blvd Daily Details – Star student
American Crafts Project Life Mini Kit – Heidi Swapp Gold Foil
American Craft – Thickers Gold

karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.