Crate Paper Maggie Holmes Open Book: She reads books

Min dotter älskar att läsa, att förlora sig i en god boks underbara värld. När hon fick pengar i julklapp lade hon dessa på böcker och det blev 13 nya böcker att njuta av. Texten skrev jag i Photoshop och skrev sedan ut den på vit cardstock, förutom ordet books som är thickers från Amy Tan Stitched. För övrigt har jag bara använt mig av die-cuts från Maggie Holmes Open book för att dekorera min sida.

15_8

15_8_2

15_8_3

Material:
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts – Ephemera
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – After Glow Alpha/Black Foam
Pink Paislee Chipboard Stickers – Bella Rouge
Enamel Dots

Hur skapade jag min layout? Kika här:

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.