Open book & Bella Rouge: Leave a little sparkle – LO & Video-tutorial

Jag älskar klokord och har alltid sparat på sådan genom livet. Förr sparade jag dem ofta i böcker och numer blir det oftast på Pinterest när de dyker upp i min väg. När ord och foton passar bra ihop är det lika bra att skapa en layout. På den här layouten har jag bara använt en remsa vellumpapper, sedan har jag använt mig av die-cuts från Maggie Holmes Open book. Ett bra sätt att göra av med lite av sitt lager scrapsaker.

15_3

Material:
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts – Ephemera
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Vellum 12X12 – Stripes W/Gold Foil
Pink Paislee Chipboard Stickers 3/Sheets – Bella Rouge
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – After Glow Alpha/Black Foam
Studio Calico Sequins

Idag bjuder jag er också på en video-tutorial:

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.