Shine bright like a diamond!

rev_092

Även denna vecka återkommer jag till Pink Paislee Bella Rouge. Denna underbara serie i svart, rosa, grått och lite gult!

Om några dagar är det Lucia och snart är det jul. Detta kortet tog min syster mitt under den svenska högsommaren. Måste erkänna att jag längtar till sommaren , hoppas att vi får en lika bra sommar nästa år som den vi hade detta året.

rev_094

Man har den sista tiden sett myket guld i scrapbooking världen, många dekorationer med guld foil. Men nu har det kommit! Som jag har väntat! Silver foil! I denna serie är det många av dekorationerna som har silver foil. Jag hoppas att vi ser mer av detta och att vi ses om två veckor, då är det dan före dan!

rev_095

Material:
Pink Paislee Ephemera Die-Cuts 83/Pkg
Paislee Chipboard Stickers 3/Sheets
Pink Paislee Paper Pad 12X12 48/Pkg
Pink Paislee Bella Rouge Transparent Alphabet
Pink Paislee Bella Rouge Washi Shapes 40/Pkg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.