Julkort med Lawn Fawn och Stitched

lawnfawn

Bland de snygga pappren i Stitched från Amy Tangerine finns ett stickmönster i rött och vitt som passar alldeles utmärkt till ett julkort. Jag använde en guldram från en äldre serie från Maaggie Holmes för att rama in stämpelmotivet from Lawn Fawn. De flesta av Maggie Holmesserierna har såna fina chipboard- och cardstockramar så det brukar gå bra att hitta även i de nyare serierna. Stämpelsetet heter Joy to the woods och har de finaste björkarna och smådjuren i världen.

Visst är det roligt när man inte behöver speciella julpapper för att göra nåt juligt och snyggt? Jag har mer julpapper i mina gömmor än jag nånsin kommer att använda upp och de blir ju aldrig helt omoderna. Granar, tomtar och pumlor är ju alltid inne denna tid av året så då är det roligare att köpa papper som funkar året om tycker jag.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard Frames 20/Pkg
American Crafts Amy Tan Stitched Double-Sided Cardstock 12X12 – Jump Stitch

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.