Project Life w 33 med Amy Tangerine Plus One och ett kort med resist teknik

Inte riktigt i fas men det spelar inte så stor roll för mig om jag missar några veckor – det är själva processen – att få vara kreativ – som är viktigt för mig. Hur tänker du?Jag fick kämpa lite för att få till den här eftersom jag först tyckte att det blev för färgglatt och lite rörigt. Efter tips från allra bästa Marie så bytte jag ut några av PL-korten från Amy Tan Plus One till vita kort istället som jag dekorerade lite mer diskret.

web_IMG_0845

web_IMG_0835

web_IMG_0836 web_IMG_0850 web_IMG_0849 web_IMG_0848 web_IMG_0847

web_IMG_0851

Material:
Becky Higgins Project Life mini kit Amy Tangerine Plus one
Heidi Swapp stamps Numbers
Heidi Swapp Puffy Gloss Stickers – Favorite Things Shapes
American Crafts Dear Lizzy Datumstämpel
Becky Higgins Project Life Metal Nesting Dies
Studio Calico Tiny Type Word Stickers – Brighton Pier
Butterfly stamp från KaiserCraft
Vattenfärg, staples, svart embossingpulver

PL-kortet med fjärilen har jag gjort genom att stämpla en fjäril och emboss och sedan måla över med vattenfärg. Jag gjorde också ett kort med resist-teknik, dvs jag stämplade och embossade med transparent embossingpulver. målade över med vattenfärg och då blir det så här:

web_IMG_0833

Material:
American Crafts Clear Acrylic Stamps – Amy Tan Plus One
Vit cardstock
Clear embossingpulver
Vattenfärg

petralogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.