Crate Paper: Thank you for the music

I helgen har jag varit på scrapträff, sovit den extra vintertidstimmen på hotell och njutit av trevlig människor sällskap. Vi bjöds på lite olika utmaningar, bl a att skapa efter en skiss och använda sig av ämnet musik/sång. Min dotter sjunger och drömmer om att jobba med musik professionellt. Jag njuter av hennes röst när hon övar om dagarna. Så därför kom jag tänka på Abbas låt; “Thank you for the music” , använde två rader ut sången refräng, som titel samt ett foto på min Julia.

14_40

Material:
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Notes & Things
Crate Paper Double-Sided Cardstock 12X12 – Notes & Things Noted
American Craft Thickers – Shimelle
Enamel Dots

marielogga

1 svar på ”Crate Paper: Thank you for the music

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.