You are my happy

Jag älskar att scrappa i storleken 8,5X11 istället för 12X12. Den mindre storleken har gett min kreativitet ny gnista och jag tycker att det är riktigt roligt att scrappa layouter igen som komplement till mitt Project Life projekt.

Idag bjuder jag dig på en layout som handlar om min son. Älskar det här fotot på honom! Han är min bästa kille! 😉 Jag har till huvuddel använt mig av papper från Studio Calico South of Market och dekorationer från Heidi Swapp och Pink Paislee.

youaremyhappylo

SAMSUNG CSC

Vill du se hur min layout blev till?! Jag bjuder på en video-tutorial i dag också:

Material:
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Lettuce Turnip Beet, Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Grass Fed, Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Tickets Please, Heidi Swapp Clear Stickers – Hello Today, Pink Paislee Puffy Stickers – Hello Sunshine, American Crafts Thickers Alpha Stickers – Snippets Sketchbook/Charcoal, Crate Paper Cardstock Stickers 6X12 2/Sheets – Styleboard Icon Shapes

 

marielogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.