Vattenfärg med distresser

Idag är mitt inlägg lite sent, jag har försökt få upp en video på youtube men det vill sig inte så den får jag visa nästa vecka. Som tur var hade jag ett extra kort färdigt så då bloggar jag det i stället idag.

Jag har stämplat motivet Morning Glory från Stampendous och embossat det vitt. Det blir snyggt att måla motivet med vattenfärg mot de vita konturerna och färgen håller sig innanför linjerna istället för att blanda sig med varandra. En perfekt teknik för otåliga människor som jag. Jag använde mig av mina distressdynor för att måla motivet.

IMG_9332

Material:
Stampendous Cling Morning Glory
Heidi Swapp Paper pad – Hello Today 4.5″X6.5″
Heidi Swapp Mixed Media Clear Stamps 3X3.5 – Together
Heidi Swapp Clear Pop Acrylic Embellishments  – Hello Today Butterflies

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.