Time Flies

Hej allihopa! Alex här.

Förra helgen fyllde jag år. Hela 33! Jag kommer ihåg att jag som barn tyckte att 30-åringar var så väldigt gamla, men så känns det inte idag. Jag mår bättre än någonsin och hade inte jag haft barn som bara blir större och större hade jag nog fortfarande trott att jag var 25. Men på dem syns det. Det räcker att jag tittar på min dotter för att förstå att även jag måste ha blivit äldre… Kolla bara så stor hon är! När började min lilla tjej se ut som en tonåring???

Alex Gadji - Time Flies

Jag har använt en massa gottis från Heidi Swapp. Älskar den här chipboardramen!

Alex Gadji - Time Flies closeup2

Jag stansade ut hjärtan med två olika storlekar av hjärtstansar från Tonic Studios. Det ensamma gula hjärtat fäste jag med 3D-kuddar för att få det att sticka ut ännu mer. För ytterliggare dimension, fäste jag en utstansad fjäril ovanpå en i plast och vek upp dess vingar lite grand.

Alex Gadji - Time Flies closeup3

Vet inte om det syns, men den stora bannern är så där härligt glittrig ♥

Alex Gadji - Time Flies closeup1

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Det jag tycker bäst om med Heidi Swapp’s kollektioner är alla genomskinliga dekorationer. De är perfekta att ha ovanpå fotografierna.

Alex Gadji - Time Flies closeup4

Material: Tonic Studios Paper Punch – Medium Classic Heart, Tonic Studios Paper Punch – Mini Traditional Heart, Heidi Swapp Hello Today – 12×12 Paper Pad, HS Hello Today – Clear Pop Acrylic Alphabet, HS Dreamy – Clear Words, HS Dreamy – Ephemera Die-Cuts, HS Hello Today – Window Frames, HS Hello Today – Glittered Banner Delights, Washi Tape.

Det var allt från mig! Tusen tack för titten!

alekslogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.