Spread your wings

När jag satt och färglade motivet till detta kort hade vi besök av mina barns kusin som just ska fylla 6 år. Han tyckte att jag var jätteduktig på att rita och när jag visade honom stämpeln blev han jätteimpad. Han tyckte att den här killen från Stampendous var jättecool. Jag har färglagt motivet med Spectrum Noir Blendable Pencils. Textstämpeln är min egen ur mina gömmor och de fina mönsterpapprena kommer från Pebbles. Jag har använt en glitterpenna över skateboarden, delar av tröjan och texten och det är därför det ser lite luddigt ut på bilden.IMG_9295Ett perfekt kort åt en kille i sexårsåldern alltså, kanske med en födelsedaghälsning på istället för den jag använde.

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils – Essentials, Primaries
Stampendous Cling Rubber Stamp – Skateboard Kiddo
Birthday Wishes Cardmaking Pad 5.5×8.5 – Birthday Wishes
Studio Calico Essentials Natural Wood Veneer Shapes – Stars

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.