Layout med Heidi Swapp Self-Hello Today-banner

Jag hittade en skojig produkt från Heidi Swapp som inspirerade mig till att skapa den här layouten. En Self-Hello Today -banner.

37037-4-811723019886

 

Och så här blev min layout:

web_IMG_0540

Jag har använt ett 12×12 papper får Heidi Swapps Dreamy serie som bakgrund och kryddat med blandade masker och distress ink. På det har jag stämplat med en script-stämpel från KaiserCraft.  Under och kring fotot har jag lagt bitar från Heidi Swapp Dreamy   6×6 paper pad. Jag satte fotot på 3Dfoam för att lyfta upp det i nivå med Hello Today-bannern från Heidi Swapp. Fjärilarna och stjärnan kommer från Studio Calico Ephemera dekorationskit. På den turkosa fjärilen har jag stämplat en fjäril med Kaisercrafts fjärilsstämpel. Några enamel dots på det så var det klart.

web_IMG_0544 web_IMG_0543 web_IMG_0542

Material:
Heidi Swapp Self- Hello Today banner
Heidi Swapp Dreamy collection
Studio Calico Ephemenra dekorationskit
KaiserCraft script- och fjärilsstämplar
Ink, enamel dots, masker, distress ink.

petralogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.