Delight in the little things : LO & Video-tutorial

Eftersom jag älskar Project Life och gör det varje vecka, har det känts lite stort att scrappa layouter på 12×12, men samtidigt vill jag inte sluta att scrappa layouter eftersom jag älskar den processen också. Senaste tiden har jag kikat mycket på alla som scrappar letter size (8.5″X11″) och insett att den storleken nog skulle kännas bättre att testa! Lite mera lagom! Sagt och gjort så bestämde jag mig för att pröva och jag måste säga att jag älskar det!

14_23

Jag började med en dubbellayout skapad efter en skiss jag hittade i Studio Calicos blogg. Har använt mig av de nya underbara pappren South of Market från Studio Calico.

14_23_1

14_23_2

Precis som Maya och Petra, så bjuder jag också på en video över min skapelseprocess:

Material:
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Tickets Please
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Grass Fed
Studio Calico Double-Sided Cardstock 12X12 – South Of Market Farm Fresh
Studio Calico Cork Stickers – South Of Market
Studio Calico Phrase Stickers – South Of Market Aqua
Studio Calico Vellum Stickers – Wanderlust Phrases
Pink Paislee Puffy Stickers – Hello Sunshine
American Crafts Roller Stamp – Dear Lizzy Lucky Charm
Classic Calico 3 Roller Date Stamp

marielogga

3 svar på ”Delight in the little things : LO & Video-tutorial

  1. Hej Marie!
    Gillar verkligen det du gör 🙂 Det ser ju såå enkelt å smidigt ut när du jobbar. Såg en glimt av en sk glueglider som du limmade/tejpade med (en rosa/svart) den såg smidig å bra ut. Var har du köpt den å finns det refill till den? Jag har svårt att hitta nån som är bra å prisvärd. Tack för inspiration å för att du delar med dig av det fina du gör. Ha en bra dag! kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.