Tackkort

Förra veckan tackade jag fröknarna på sonens skola och denna vecka är det dagispersonalens tur. Min dotter börjar förskoleklass efter sommaren så då lovade jag att göra kort som hon kunde lämna till personalen på hennes avdelning. Jag började med att använda mina distresser till att göra färgmatchade paneler i olika storlekar och sen skar jag ut korten i en storlek som passade panelerna så alla kort är lite olika stora. Jag använde ändå samma layout för att spara tid och ändrade bara på mönsterpappren och dekorationerna.

IMG_9170

Blommor och hjärtan på första kortet. Alla har tack stämplat och embossat på vellum och så tycker jag de är fantastiska som tagit så väl hand om min dotter så då passade den lilla texten på en roller stamp från Dear Lizzy till.

IMG_9172

Symboler och kuvert med hjärtan fick pryda nästa kort. Jag tycker de genomskinliga dekorationerna är jättefina!

IMG_9173

Hjärtan med blomdekorationer på detta kort. Kanske till favoritfröken? Dottern får själv välja och så skriver vi båda i korten.

IMG_9175

Ett med trianglar och stjärnor på. Jag tycker att färgerna i serien är så bra då man både kan göra mer feminina och mer maskulina kort. Detta tänkte jag att killen i personalen skulle få men som sagt, det får dottern bestämma. Hon känner dem ju bäst.

Material:
Pink Paislee Pen Pals 12×12 paper pad
Pink Paislee Die-Cuts – Pen Pals Ephemera
Pink Paislee Chipboard Stickers Flip Pack – Pen Pals Frames, Word Art
American Crafts Roller Stamp – Dear Lizzy Lucky Charm

mayalogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.