Minimarränger på burk

Hej allihopa! Glad Midsommar!

Idag tänkte jag (Alex) bjuda på något sött. Nämligen, marränger. Jag tycker att det kan vara ganska svårt att komma på vad man ska ge bort som “Glad Sommar”-present till barnens fröknar. I år blev det små, färgglada, hembakade minimarränger på burk.

Alex Gadji - Mini Meringues Jar

Jag har dekorerat burken med Pink Paislee’s Hello Sunshine och papperssnören från Ikea.

Alex Gadji - Mini Meringues Jar detail1

Jag ville så gärna ha de transparenta dekorationerna från Ephemera paketet på locket, men jag visste först inte hur jag skulle fästa dem. Sen kom jag på den brillianta (ha!) idéen att använda spraylim. Det blev ett tunt och framförallt jämnt lager som inte syns igenom på nån av sidorna.

Alex Gadji - Mini Meringues Jar detail4

Visst blev marrängerna gulliga? Det var första gången jag gjorde dem, så jag är rätt så nöjd med resultatet 🙂

Alex Gadji - Mini Meringues Jar detail3

På framsidan av burken satte jag fast ett av Hello Sunshine cardstock stickers. Det var nästan lite svårt att välja vilket man skulle ha. Alla är så söta.

Alex Gadji - Mini Meringues Jar detail2

Och en till bild bara för att jag älskar den här färgkombon!

Alex Gadji - Mini Meringues Jar detail5

Material: Pink Paislee Hello Sunshine Ephemera, PP Hello Sunshine Cardstock Stickers, snöre, glasburk.

Hoppas att ni har blivit inspirerade att ge bort en sån här söt färgklick på nån av alla sommarfester 🙂 Tack så mycket för titten!

alekslogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.