Tack och hej

Idag har jag gjort kort med Wanderlust-serien från Studio Calico. Ett tackkort och ett hejkort. Riktigt färgglatt och roligt blev det tycker jag.IMG_8934 Till det första kortet använde jag genomskinliga plastbokstäver för att stava ordet hej. Korkdekorationerna passade jättebra i storlek och det gick bra att sy genom dem så att de säkert håller sig på plats när jag skickar kortet. Så mycket mer dekorationer behövdes inte till det vackra pappret.

IMG_8935 Och sen blev det ett tackkort också. Texten skar jag ut och mistade med grå mist på. Den är faktiskt designad av American Craft och jag har sett en likadan fast mindre stämpel som jag suktat efter länge. Här har jag dekorerat med äldre gnuggisar som jag hade i gömmorna (från American Crafts fast osäker på serie), gulddots och glittertape. De svarta chevron/pilarna är kokdekos som jag målat med en svart glitterpenna.

Material:
Studio Calico Wanderlust 12×12 paper pad
Studio Calico Wanderlust Sticker Book 4X6 6/Sheets – Alpha
Studio Calico Cork Stickers 6X7.5 – Atlantic Arrows & Chevrons
Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Gold
American Crafts Glitter Paper Tape 3 Yards/Spool – Black

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.