Big Girl

Hej allihopa! Alex här med lite mer Lemonlush inspiration. Den här gången bjuder jag på en layout om min stora tjej. Hon är iofs bara fem och ett halvt, men ibland känns hon som en tonåring.

Alex Gadji - Big Girl

Helt ärligt, jag får inte nog av den här kollektionen. Färgerna gör mig så himla glad varje gång jag ser dem. Och mönstrena blir extra söta i 6×6 format, som t.ex. det här pappret med fjärilarna.

Alex Gadji - Big Girl closeup2

Jag får ofta frågan om hur jag gör mina titlar. Det är superenkelt. Jag gör dem helt och hållet med min Cameo. Först skriver jag dem med en sketch penna, sen använder jag offset funktionen för att till slut skära ut dem. Jag började med det här för ca 1 år sedan och det är så kul att se att idéen har börjat sprida sig 🙂 Den här gången har jag lekt lite mer och även fyllt ut bokstäverna med ett randigt mönster.

Alex Gadji - Big Girl closeup1

Material: Studio Calico Lemonlush 12×12 paper pad (pp Sweet & Sour, pp Wordsmith), SC Lemonlush 6×6 paper pad (pp Flighty), SC Lemonlush Die-Cut Circle Calendars, SC Lemonlush Rub-Ons, SC Lemonlush Ephemera, SC Essentials Hearts Yellow & Orange, Heidi Swapp Color Shine Citron, Heidi Swapp Color Shine Mint Green, American Crafts Thickers.

Det var allt för den här gången. Tusen tack för titten!

//Alex

4 svar på ”Big Girl

  1. Jag har helt kärat ner mig i det du gör! Hade en scrapträff förra lördagen då jag lifta 5 av dina underbara layuots som jag sett på din sida:-)
    Nu undrar jag hur du får till dessa “stänk” tar du bara en pensel oss “stänker” med eller har du ett redskap för att få till dessa perfekta “stänkprickar”? Jag får inte till det, ser mer ut som myroronas krig när jag gör det:-)

    Trevlig helg!

    • Jag blir så lycklig när jag läser din kommentar! Tack! ♥ Skulle bli jättekul att se dina lift! 🙂
      När det gäller mina “stänk”, hihi, har aldrig sett dem som perfekta. Jag använder inte nån pensel. Jag skruvar av locket och stänker bara med själva röret som sitter i. Det blir lite som det blir 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.