På äventyr

Ibland när jag får en ny kollektion i min hand finns det någon extra fin detalj eller papper som jag tycker extra mycket om och då har jag lite svårt att använda just det.. för då finns det ju liksom intecknar längre LOL. Det som är så bra med paper pads är att det oftast finns 2 av varje papper. Just därför kunde jag förmå mig att använda detta vackra molnpappret och egentligen är det ju så att använder man det så finns det ju alltid kvar som en del av en layout. Jag ville använda pappret så att jag säkert kund fortsätta att se det och därför hoppade jag över att använda masker och kladd den här gången.

web_IMG_9938 web_IMG_9941 web_IMG_9942 web_IMG_9943

Material:

Allt är från Maggie Holmes Styleboard från Crate paper (paper pad, ephemera pack, adhesive badges, accents and phrases stickers, Cork stickers).

Som en liten bonus visar jag en layout som jag gjort för en utmaningsblogg. Jag har använt samma serie (Maggie Holmes Styleboard från Crate paper) men lagt till blandade thickers från AC, spray gesso, mist och stämplar från Kaisercraft
web_IMG_9917 web_IMG_9901 web_IMG_9900
Det var allt den här gången, vi ses på lördag!

Petra

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.